100 jaar PV de Luchtreizigers: Duivenmarkt, duivenverkoop en duivenforum

PV de Luchtreizigers bestaat in 2024 maar liefst 100 jaar, een unieke mijlpaal waar we vanzelfsprekend enorm trots op zijn!
Om dit jubileum kracht bij te zetten, organiseert PV de Luchtreizigers een grandioze bonnenverkoop die opgesplitst wordt in 2 delen. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan het door ons gekozen doel: Make-A-Wish Nederland.
  • Deel 1 betreft de Marathon bonnenverkoop TopPigeons. Een deel van de verkoop eindigt online en het andere deel zal ook nog een eindverkoop kennen op Zaterdag 9 December 2023.

Deel 2 betreft de Allround bonnenverkoop en zal op 13 december 2023 starten op de website van GPS-Auctions Elshout. Een deel van de verkoop eindigt online en het andere deel zal ook nog een eindverkoop kennen op Zaterdag 13 januari 2024.

Op de dagen van de eindverkopen (9 december 2023 en 13 januari 2024) vinden er ook andere activiteiten plaats in de vorm van een duivenmarkt en een duivenforum.

De duivenmarkt bestaat uit stands van onder andere:
โœ…Duivenfotograaf Falco Ebben
๐˜œ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง. ๐˜“๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ, ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ช๐˜ท๐˜ฎ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข. ๐˜ˆ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜—๐˜‰ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ช๐˜ญ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฎ@๐˜ญ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ป๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด.๐˜ฏ๐˜ญ
โœ…TopPigeons
โœ…Make- A-Wish Nederland
โœ…Koek en zopie
โœ…Obie Duivensportartikelen
โœ…T-shirt Shop
โœ…Dierenarts
โœ…En diverse anderen
Met gepaste trots mogen wij van beide forums alvast 2 namen aan u bekendmaken.
Het Marathon Forum (9 december 2023) zal worden bezet door o.a. Benno Kastelein en Hans Seelen (Comb Seelen). Beide heren hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de duivensport. Zij zullen samen met 2 andere top liefhebbers die ook hun toezegging hebben gedaan, plaatsnemen in het forum op zaterdag 9 december. De andere 2 namen maken we binnenkort aan u bekend! Een tipje van de sluier: Dit zijn 2 absolute nationale toppers!
Het Allround Forum (13 januari 2024) zal worden bezet door o.a. Arnold Paalman (Eijerkamp-Paalman) en Danny de Hoogh (Team de Hoogh). Zij zullen samen met 2 andere top liefhebbers die ook hun toezegging hebben gedaan, plaatsnemen in het forum op zaterdag 13 januari. De andere 2 namen maken we binnenkort aan u bekend. Een tipje van de sluier: Dit zijn 2 absolute nationale toppers!
๐Ÿ”œBinnenkort volgt het gehele programma van beide data op deze website.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *