PV de Luchtreizigers – Hengelo

Programma zaterdag 13 januari

PV de Luchtreizigers bestaat in 2024 maar liefst 100 jaar, een geweldige mijlpaal waar we vanzelfsprekend best trots op zijn! Ter ere van ons jubileum organiseren we een tweetal dagen ‘ouderwets duivenmelken’. Op het programma staat een duivenmarkt, een duivenforum en de eind (zaal) verkoop.

Duivenmarkt

Diverse stands met voor ieder wat wils. Een duivenfotograaf staat ter beschikking om uw favoriete duiven op de foto te zetten.  uw favoriete duif of zelfs duiven op de foto zetten tegen een gereduceerd tarief, TopPigeons, Make- A-Wish Nederland, Koek en zopie, Obie Diervoeders, T-shirt Shop en een dierenarts e.a. staan er met een stand. Wees van harte welkom!

Bonnenverkoop

De bonnenverkoop welke gekoppeld is aan ons 100-jarig bestaan, bestaat uit 2 delen. Het tweede deel betreft een allround bonnenverkoop en zal online starten op 13 december op de website van GPS Auctions. De eindzaalverkoop welke bestaat uit 50 geselecteerde bonnen, vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024 in ons clubgebouw. Dus bent u op zoek naar hokversterking? Dan kunt u uw slag slaan op onze verkoop, voor ieder wat wils!

Duivenforum

Aansluitend aan de bonnenverkoop zal er een Allround duivenforum plaatsvinden.  In dit forum zullen diverse Allround toppers deelnemen om hun visie, kennis en kunde met u te delen en tevens eventuele vragen te beantwoorden. Het forum bestaat uit:

Eten & drinken

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Zo zullen er gedurende de dag tegen een kleine vergoeding diverse versnaperingen te verkrijgen zijn. Wat dacht u van een heerlijke kop erwtensoep of een (broodje) gehaktbal;) Ook zorgen wij voor verschillende lekkere hapjes en tevens zullen ook de koude drankjes niet ontbreken. Kortom, voor ieder wat wils!

Praktische informatie

Wel zo handig om te delen, de locatie van dit evenement. U vindt ons clublokaal op het volgende adres:
Parallelweg SS 115
7552 BJ Hengelo