Programma zaterdag 9 december

PV de Luchtreizigers bestaat in 2024 maar liefst 100 jaar, een geweldige mijlpaal waar we vanzelfsprekend best trots op zijn! Ter ere van ons jubileum organiseren we een tweetal dagen ‘Ouderwets Duivenmelken’. Op het programma staat een duivenmarkt, een duivenforum en de eind (zaal) verkoop.

Duivenmarkt

Diverse stands met voor ieder wat wils. Een duivenfotograaf staat ter beschikking om uw favoriete duiven op de foto te zetten (enkel op reservering, klik hier).  uw favoriete duif of zelfs duiven op de foto zetten tegen een gereduceerd tarief, TopPigeons, Make- A-Wish Nederland, Koek en zopie,  Diervoeders, T-shirt Shop en een dierenarts e.a. staan er met een stand. Wees van harte welkom!

Duivenforum

Voorafgaand aan de bonnenverkoop zal er een Marathon duivenforum plaatsvinden.  In dit forum zullen diverse Marathon toppers deelnemen om hun visie, kennis en kunde met u te delen en tevens eventuele vragen te beantwoorden. Het forum bestaat uit:

 

  • Benno Kastelein
  • Hans Seelen
  • Gerard Schalkwijk
  • Tim Hage

Bonnenverkoop

De bonnenverkoop welke gekoppeld is aan ons 100-jarig bestaan, bestaat uit 2 delen. Het eerste deel betreft een marathon bonnenverkoop en zal online starten op 9 November op de website van TopPigeons. De eindzaalverkoop welke bestaat uit 50 geselecteerde bonnen, vindt plaats op zaterdag 9 december 2023 in ons clubgebouw. Een groot deel van de opbrenst zal gaan naar het door ons gekozen goede doel Make-A-Wish Nederland. Dus bent u op zoek naar hokversterking? Dan kunt u uw slag slaan op onze verkoop, voor ieder wat wils!

Praktische informatie

Wees van harte welkom, vanaf 11:00 uur bij Café- en zalencentrum Het Twentse Ros. Twekkelerweg 227, 7553 LX Hengelo.
Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Zo zijn er tegen vergoeding diverse versnaperingen te verkrijgen.

Het volledige programma